onsdag 30 juni 2010

Puh!!

Besiktningen av huset gjordes igår, och det gick igenom utan anmärkning. Det känns som om man kan slappna av nu. Det var ju det värsta som skulle kunna hända, att nåt var fel på huset och att köparna skulle dra sig ur.
Nu var det inte så och handpenningen kommer snart droppa in på vårt konto, sisådär 165 000.

Vi är nu också på god väg med lägenhetsköp. Kontraktet har skickats så det kommer till oss förmodligen idag. Då är det bara att skriva under och vi kan sätta in handpenningen på deras konto. Lite skillnad på handpenning förresten, vår kommer att ligga på futtiga 10 000...

Iallafall, lägenheten vi hittat ligger på Bjurhovda. Det är där vi fått dagisplats. Den första lägenheten vi budade på, låg ca 50 meter från dagiset. Denna, however,är belägen kanske 500 meter ifrån. Men det gör absolut inget, vi kommer närmare stan.
Den ligger på andra våningen, är på ca 88 kvm och har fyra rum och kök, en klädkammare och en rymlig balkong i söderläge.
Vi har inte kunnat titta på den irl, men vi tror att den blir perfekt som en första lägenhet i Västerås. Tanken är ju att vi ska hitta något med uteplats sen, så det kan kännas lite mer eget.

Nu längtar jag tills vi får nyckeln så att vi kan åka ner med ett lass!

2 kommentarer:

  1. Men du här går det undan :) Från att lägga ut huset till att ha sålt det och skaffa lägenhet å dagis plats. Roligt att läsa :) Hoppas ni trivs där nere och lycka till. Blogga vidare så man kan följa er hur det går osv!

    Jenny

    SvaraRadera
  2. Ja det har gått superfort! Och supersmidigt!
    Jag kommer definitivt att blogga vidare från Västerås. You bet!:-)

    SvaraRadera