torsdag 10 november 2011

Välutrustad

Stövlar/kängor från Wildflower



Kom på att jag glömt visa upp mina nya vinterkängor som jag fyndade på Traddis för ett par veckor sen. Materialet är brun mocka, de har gosfoder invändigt och passar jättebra till leggings.
Helt nya, 299:- + frakt....
Nu får det gärna bli lite kallare så att jag kan börja använda dem :-)

Nu känner jag mig väl rustad inför vinter och kyla!

2 kommentarer:

  1. Vilka mysiga skor! :) Jag vinterrustar oxå. Har precis vunnit ett superunderställ åt lukas på Tradera, ett par skor (typ skoterskor) åt mig själv för pulkbacke-lek och så skulle jag behöva ett par vanliga vinterskor och en tunnare, lite snofsigare jacka åt mig själv. Tur att tradera finns så man slipper bli ruinerad!

    SvaraRadera
  2. Ja, kappan som jag vann hade ju kostat 1399:- som ny. Nu vet jag att den reades ut på ellos för 799:- men det är ju ändå ett kap att få tag i den för 450:-! Helt ny dessutom:-) Man blir så glad. Har faktiskt också vunnit en kortare brun trenchcoat i ull med skärp i midjan, men den var något begagnad så den fick jag för en spottstyver!:-) Har inte fått den på posten ännu dock...Har inte haft några finare höst/vår/vinter-jackor på flera år och det är bara så att man behöver olika jackor för olika tillfällen. Det gäller också skor. Nu har jag ju köpt dessa och så har jag ett par svarta vagabond-stövlar men jag är rädd att de blir för kalla sen. De här i mocka passar ju bra till leggings, men mindre bra till jeans, så jag skulle också behöva ett par snyggare skinnskor....men men , jag kollar Myrorna och annan second-hand regelbundet. Har gjort en del skofynd tidigare där, bla Ecco-skor.

    Tänk vilka pengar man sparar in!:-)

    SvaraRadera