torsdag 21 augusti 2014

Första veckan hemma med Theo

Theo är en jättemysig bebis som vill ha mycket närhet och gos. Han sover och äter ganska mycket men ibland har han sina vakenstunder då man verkligen får kontakt.
Nyfödda bebisar är ju så gosiga och luktar så gott! På ett sätt vill man ha dom så här små för alltid och på ett sätt så längtar man efter att kunna lägga dom i t ex ett babygym eller på annat sätt få dom att vara nöjd själv en stund. Eller så längtar man efter det första riktiga leendet och jollret.

Första veckan hemma försökte vi aktivera oss lite för att inte fastna för mycket i bebisbubblan. Vi åkte till och med till Uppsala förra torsdagen för att möta upp farmor och farfar som var på väg hem från Kroatien. Vi åt på Ikea i Gävle och gick på första barnvagnspromenaden hemmavid.

Första veckan gick jag ner ungefär 7 kg. Magbilden är från när jag kommit hem från BB. Nu några dagar senare har jag gått ner ca 9,5 kg av att inte göra just nåt! Har ca 6,5 kg kvar till målvikten vilket får ta den tid det tar. Just nu satsar jag på mycket gott på kvällarna ☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar