söndag 5 februari 2012

Helgen och bröllopsinbjudan

Denna helg har varit ovanligt händelserik. Men det är oftast så det blir här, att vi kan ha veckor då det inte händer nånting, och så helt plötsligt allt på en och samma helg. Det är kul men man kunde önska att allt kunde vara mer utspritt ibland :-)

I fredags kom svärföräldrarna och hälsade på och vi fikade och åt semla. Sedan åkte vi ner på stan och åt Asiatisk mat. Det blev ganska intensivt då de hade kommit lite sent pga tågproblem. De var tvungna att åka hem vid 19:30. Var dock jättekul att få träffa dem och speciellt för barnen:-) Man uppskattar dem mer numera....

Igår fick vi besök av Jakob och Anna. Vi packade lite varm choklad och mackor och promenerade sedan till pulkabacken. Trots att det inte var mer än 12 minusgrader och vi höll oss varma med hjälp av chokladen, höll jag ändå på att förfrysa tårna. Och när Vide klagade på att han var kall var det dags att gå hem igen. Vi åt lite god mat, drack lite vin och sedan var det även dags för dem att åka hem då de måste passa ett tåg. Intensivt som det kan bli då man inte bor i samma stad, men väldigt trevligt...

Fick ett trevligt "save-the-date-kort" från min bror Andreas och hans fästmö Maria häromdagen. Vilken smart ide det är med "save-the-date"! Att förbereda alla för ett kommande bröllop utan att behöva tänka på detaljer i ett sånt tidigt stadium.
Jag är jätteglad för deras skull och ser väldigt mycket fram emot bröllopet. Det ska bli kul att få gå på bröllop igen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar