söndag 21 september 2014

6 veckor idag

Idag har Theo hunnit bli 6 veckor gammal. För lika många veckor sedan låg jag på förlossningen och var nyförlöst, och tittade på den underbara skapelsen i min famn.

Äntligen har det börjat bli lite rutiner på lillgossen, han sover nu från ca 22-23, beroende på när vi går och lägger oss (Theo ligger i vår säng) och fram till 8-9 på morgonen. däremellan vaknar han och vill ha mat ca kl 2-3 samt vid 5-6. Vissa nätter vaknar han lite oftare och ibland kan det till och med gå 4-5 timmar mellan målen. I början skrek han ju på kvällarna och var allmänt orolig i magen men det har i stort sett gått över. Hallelujah! Har slutat med d-dropparna då jag misstänker att de kan ligga bakom det hela (man tror att konserveringsmedlet i ACO:s oljedroppar kan ställa till det). Måste fixa andra droppar som är mer "magvänliga" då det inte känns bra att han är utan!

Det märks verkligen att lillen har vuxit nu på alla sätt. Han har gått upp nästan 2 kilo, har börjat med storlek 62 på vissa kläder, stabil i nacken, ler mot oss och har börjat småjollra. Varje dag blir bättre och bättre och vi börjar känna oss mer avslappnade. Iallafall jag, Olov verkar alltid vara avslappnad kring bebisar! :)








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar